Words of Wonders Përgjigjet

Mirësevini në faqen tonë të internetit kushtuar përgjigjeve të lojës Words of Wonders. Në WOW, ju duhet të përdorni gishtin tuaj dhe ta lëvizni atë në ekran për të krijuar fjalë.


Qëllimi i lojës është që të gjeni të gjitha përgjigjet e WOW për monumentet në dispozicion. Shumë vende janë tashmë në dispozicionin tuaj, përfshirë Anglinë, Rusinë, Turqinë ose Poloninë. Në këtë faqe ju keni qasje në të gjitha vendet tashmë të disponueshme. Klikoni në një vend për të parë përgjigjet e Fjalës së Mrekullive.


Lojë e mirë të gjithë!

Advertisement
Egjipt Përgjigjet
Francë Përgjigjet
Kili Përgjigjet
Spanjë Përgjigjet
Turqi Përgjigjet
Japoni Përgjigjet
Rusi Përgjigjet
Norvegji Përgjigjet
Gjermani Përgjigjet
Itali Përgjigjet
Kinë Përgjigjet
Indi Përgjigjet
Brazil Përgjigjet
Shba Përgjigjet
Greqi Përgjigjet
Afrika e jugut Përgjigjet
Suedi Përgjigjet
Australi Përgjigjet
Kore e jugut Përgjigjet
Taivan Përgjigjet
Zvicër Përgjigjet
Portugali Përgjigjet
Poloni Përgjigjet
Argjentinë Përgjigjet
Malta Përgjigjet
Meksikë Përgjigjet
Angli Përgjigjet
Finlandë Përgjigjet
Kolumbi Përgjigjet
Rumani Përgjigjet
Hollandë Përgjigjet
Kazakistan Përgjigjet
Zelanda E Re Përgjigjet
Islandë Përgjigjet
Nepal Përgjigjet
Tajlandë Përgjigjet
Kubë Përgjigjet
Luksemburg Përgjigjet
Belgjikë Përgjigjet
Maqedoni Përgjigjet
Peru Përgjigjet
Bahrein Përgjigjet
Austri Përgjigjet
Maroko Përgjigjet
Filipine Përgjigjet
Skoci Përgjigjet
Kanada Përgjigjet
Madagaskar Përgjigjet
Jordani Përgjigjet
Irlandë Përgjigjet
Maldive Përgjigjet
Katar Përgjigjet
Venezuela Përgjigjet
Uzbekistan Përgjigjet
Panama Përgjigjet
Kroaci Përgjigjet
Guatemala Përgjigjet
Republika Domenikane Përgjigjet
Hungari Përgjigjet
Danimark Përgjigjet
Shqipëria Përgjigjet
Sllovakia Përgjigjet
Libani Përgjigjet
Fixhi Përgjigjet
Uruguaj Përgjigjet
Ekuator Përgjigjet
Jemen Përgjigjet
Bjellorusi Përgjigjet
Qyteti Vatikan Përgjigjet
Monako Përgjigjet
Emiratet E Bashkuara Arabe Përgjigjet
Papua Guinea E Re Përgjigjet
Kosta Rika Përgjigjet
Bosnja Dhe Hercegovina Përgjigjet
Estonia Përgjigjet

Për Words Of Wonders

Mirësevini në Fjalët e Mrekullive! Në këtë lojë fantastike me fjalëkryq, ju do të përmirësoni aftësitë tuaja të fjalorit dhe drejtshkrimit në të njëjtën kohë kur udhëtoni nëpër botë duke zbuluar sekretet e fshehura të 7 mrekullive dhe gjithashtu qyteteve të pabesueshme. Fugo Games

Shkarko Words Of Wonders